Wie zijn wij?

OVW, OndernemersVereniging Westerbork, is een samenwerkingsverband door en voor ondernemers van Westerbork, maar ook voor Westerbork. We zetten ons gezamenlijk in om van Westerbork een dorp te maken en te laten zijn waar het leuk is om te ondernemen, werken en wonen. Daarnaast laten we onze buitenwereld zien hoe leuk het is om Westerbork te bezoeken. Voor onze detailhandel, onze horeca, maar uiteraard ook voor onze andere ondernemers.

 

Samen kan je immers vaak veel meer bereiken dan alleen. Bovendien zijn we elkaars VVV-kantoor. We weten van elkaar wat er speelt, waarvoor we potentiële klanten naar elkaar kunnen verwijzen, maar ook waar we elkaar kunnen helpen.

 

Door middel van de organisatie van gezamenlijke activiteiten in het dorp maken we Westerbork interessant om in te ondernemen, te bezoeken en in te wonen. Ook sponsoren we gezamenlijk veel activiteiten en doelen.

 

De activiteiten worden bekostigd door middel van een jaarlijkse contributie per lid en soms door extra sponsoring van de leden in overleg. We vergaderen door middel van een algemene ledenvergadering. Deze vindt minimaal 4 keer per jaar plaats. Het bestuur wordt gekozen en vergadert altijd voorafgaand aan de algemene ledenvergadering.

 

Het bestuur bestaat momenteel uit: Kim van der Veen als voorzitter (Wapen van Westerbork)  Vanessa Krijthe als penningmeester (AB Administraties), Ali Veldman (Modique), Jan Westerling (Westerling Notaris) en Kirsten Boerema (Kirsten Boerema Uitvaaartverzorging). Nies Heesbeen verzorgt het secretariaat.

 

Bent u ondernemer en lijkt het u leuk om u bij ons aan te sluiten? Druk dan op onderstaande knop.